Storsalen

Avholdshjemmet

...i hjertet av Ålesund

Festlokale med fantastisk akustikk, i beste bysentrum

Som selskap kan vi fritt dekke med langbord for opp til 150 personer. Lillesalen ved siden av ligger fint til som anretning. Salen med sin belysning og fine detaljer vil være med på å sette en spiss på festen. Vi vil spesielt nevne de store dekorative blyvinduene som gir følelsen av å være i en katedral.

Opplev en av Norges beste akustiske lokaler for alle former for sang og intime konserter. Følelsen når vi kommer inn i salen er som å komme inn i en katedral med mange fine detaljer. Salen er rehabilitert til de opprinnelige farger fra 1906. Det er ståplass for 300 personer, eller sitteplass for opp til 200 personer, og vi kan absolutt anbefale en opplevelse i forbindelse med en konsert.

Selskapslokaler

Konsertsalen

For konferanse er salen fin. Den gir plass til ca 120 personer. Den oppbygde scenen gir god oversikt. Takhøyden er med på å gi god luft å arbeide i. Storsalen er egnet som plenumssal mens vi også har Lillesalen i tilknytning som egner seg for gruppearbeid. Storsalen har god belysning, og lydanlegg er tilgjengelig på forespørsel.

Avholdshjemmet er absolutt blant det beste til korkafé eller sosiale samlinger. Vi kan her stille opp med småbord. Servering er ideelt for slike samlinger, her er bade stil og hjemmekoselig. Beliggenheten er også med på å plassere lokalet i særklasse.

Konferanse

Korkafé / sosialt samvær

Storsalen i Avholdshjemmet er berømt for en rekke unike egenskaper. Først og fremst har den en fantastisk akustikk, og er derfor spesielt egnet for all slags musikalsk aktivitet, fra de enkleste øvingskvelder til de mest høytidlige konserter. Fram gjennom årene har vi mottatt en rekke begeistrede uttalelser fra dirigenter, solister, kor og orkestre og ikke minst fra musikkanmeldere og publikum. Alle nærmest skamroser storsalen og de gode musikkopplevelsene de har fått her.

Salen er rehabilitert til det opprinnelige i farger fra 1906, og er sammen med fasaden vurdert som verneverdig av fylkeskonservatoren i Møre og Romsdal.